slider-shadow

 

  • Το HND in Business (Human Resources Management)* είναι ένα διετές πρόγραμμα σπουδών που με την ολοκλήρωσή του ο σπουδαστής λαμβάνει τον διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο σπουδών Higher National Diploma. Το δίπλωμα αυτό αποτελεί πιστοποίηση γνώσεων και προσφέρει πολλές προοπτικές εργασίας.

   Δίνει, επίσης, τη δυνατότητα ένταξης υπό προϋποθέσεις στο τελευταίο έτος σπουδών του BSc (Hons) Business and Management που προσφέρεται στο Aegean Omiros College ή σε αντίστοιχα προγράμματα που προσφέρονται από άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα διεθνώς.

   Το HND in Business (Human Resources Management)* απευθύνεται σε σπουδαστές που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν στο τμήμα ανθρώπινων πόρων μεσαίων ή μεγάλων επιχειρήσεων.

   Οι σπουδαστές που παρακολουθούν το πρόγραμμα HND in Business (Human Resources Management)* θα κατανοήσουν τη σημασία της αποτελεσματικής διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού μιας επιχείρησης και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για τη μεγιστοποίηση της απόδοσής του.

   Η συγκεκριμένη ειδικότητα κερδίζει δημοτικότητα παγκοσμίως, καθώς οι επιχειρήσεις συνειδητοποιούν ότι το ανθρώπινο δυναμικό ενός οργανισμού είναι το κλειδί της επιτυχίας.  
    
   * Πρόγραμμα Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2
    
   Πρόγραμμα διαθέσιμο και με εξ αποστάσεως εκπαίδευση
    
   Για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ χρησιμοποιεί:

   Χρήση σύγχρονου e-learning συστήματος με δυνατότητα ανάρτησης εγγράφων, υποβολή assignments, forum για συνομιλία με τους καθηγητές και άλλους σπουδαστές, επικοινωνία μέσω e-mail, κ.λπ.
   Άριστη δόμηση των μαθημάτων από τους καθηγητές, με χρήση σημειώσεων, παρουσιάσεων, βίντεο και άλλων πρόσφορων τρόπων επικοινωνίας.
   Συγκεκριμένο σχέδιο μελέτης (Μονοπάτι Μάθησης) ανά διάλεξη.

   Ειδικοί σύμβουλοι σπουδών για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση καταρτίζουν εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών για κάθε σπουδαστή.
    
   ΒΤΕC + PEARSON
    
   Το ΒTEC Edexcel (Pearson), ο μεγαλύτερος φορέας απονομής τίτλων σπουδών και πιστοποιήσεων της Μεγάλης Βρετανίας, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει τα εφόδια επαγγελματικής και ακαδημαϊκής καταξίωσης σε εκατομμύρια σπουδαστές σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πιστοποιήσεις του ΒTEC Edexcel (Pearson) αναγνωρίζονται από το 95% των Βρετανικών Πανεπιστημίων.
   Το Pearson δραστηριοποιείται σε 85 χώρες και οι τίτλοι σπουδών που προσφέρει, εκτός από άρτια τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση, παρέχουν τη δυνατότητα μετάβασης στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση.
   Η συνεργασία του Aegean College με το ΒTEC Edexcel (Pearson) χρονολογείται από το 1998 και περιλαμβάνει εκπαιδευτικά προγράμματα επιπέδου Higher National Diploma και πιστοποιήσεις σε μια πληθώρα σύγχρονων ειδικοτήτων υψηλής ζήτησης από την Αγορά Εργασίας.
   Ο τίτλος σπουδών BTEC HND (Επίπεδο 5 στο Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Πιστοποίησης Προσόντων και Πιστωτικών Μονάδων [EQF]) προσφέρεται σε μία σειρά ειδικοτήτων υψηλής ζήτησης. Το BTEC HND αναγνωρίζεται ευρέως ως ισοδύναμο των δύο πρώτων ετών και οδηγεί στην ένταξη σε πανεπιστημιακά προγράμματα.
  • Τίτλος προγράμματος

   HND in Business (Finance)
   HND στη Διοίκηση & το Ανθρώπινο Δυναμικό

   Διάρκεια προγράμματος

   2 χρόνια

   Γλώσσα διδασκαλίας

   Αγγλικά/Ελληνικά

   Τίτλος σπουδών απονέμεται από

   EDEXCEL/BTEC, UK

   Όροι εγγραφής στο πρόγραμμα

   Απολυτήριο Λυκείου

   Συνέχεια σπουδών

   Δίνει τη δυνατότητα ένταξης στο τελευταίο έτος του BSc (Hons) Business and Management

   Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ υποστήριξη στην αγγλική γλώσσα και στη χρήση Η/Υ σε όλους τους εγγεγραμμένους φοιτητές.
  • Μαθήματα 1ου Έτους

   Επιχειρησιακό Περιβάλλον (Business Environment)
   Διαχείριση Οικονομικών Πόρων και Αποφάσεων (Managing Financial Resources and Decisions) 
   Επιχειρήσεις και Συμπεριφορά (Organisations and Behaviour)
   Αρχές Μάρκετινγκ (Marketing Principles) 
   Δίκαιο (Aspects of Contract and Negligence for Business) 
   Έρευνα Μάρκετινγκ (Marketing Intelligence) 
   Διαχείριση Ανθρώπινων Πόρων (Managing Human Resources) 
   Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων (Human Resource Management) 

   Μαθήματα 2ου Έτους

   Λήψη Επιχειρησιακών Αποφάσεων (Business Decision Making)
   Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (Small Business Enterprise) 
   Ευρωπαϊκή Οικονομία (European Business) 
   Εργασιακές Σχέσεις (Employee Relations) 
   Εξέλιξη Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resources Development) 
   Σχεδιασμός και Οργάνωση Πωλήσεων (Sales, Planning and Operations) 
   Στρατηγική Επιχειρήσεων (Business Strategy) 
   Πτυχιακή Εργασία (Research Project) 

   Δυνατότητα Απόκτησης και των Κάτωθι Τίτλων

   HND in Business (Management)/ HND στη Διοίκηση Επιχειρήσεων*
   HND in Business (Marketing)/ HND στη Διοίκηση & το Μάρκετινγκ*
   HND in Business (Finance)/ HND στη Διοίκηση & τα Χρηματοοικονομικά*
   HND in Business (Law)/ HND στη Διοίκηση & τα Νομικά*  

    
    
    
   * Πρόγραμμα Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2
  • Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΟΜΗΡΟΣ διαθέτει κτιριακές εγκαταστάσεις που διασφαλίζουν την άρτια εκτέλεση του εκπαιδευτικού έργου.
   Τα εργαστήρια, η βιβλιοθήκη, το αναγνωστήριο και οι αίθουσες διδασκαλίας καλύπτουν τις ανάγκες των σπουδαστών και του ακαδημαϊκού προσωπικού και παρέχουν ιδανικές συνθήκες ακαδημαϊκής και επαγγελματικής κατάρτισης.
   Στα εργαστήρια Ηλεκτρονικών Υπολογιστών παρέχεται δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, ενώ προβλέπεται και ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi).
   Λειτουργεί, επίσης, Εκπαιδευτικό Portal, στο οποίο οι σπουδαστές αποκτούν πρόσβαση με χρήση προσωπικού κωδικού. Με το Portal οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν την ύλη των μαθημάτων, να διαβάζουν και να ενημερώνονται για όλες τις παραδόσεις των καθηγητών τους (υπό τη μορφή σημειώσεων), να επικοινωνούν μαζί τους, να συμμετέχουν στο forum και να ενημερώνονται για τις ανακοινώσεις της Γραμματείας, καθώς και για θέματα που αφορούν τις σπουδές τους


Στείλε μας τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

210.3211228 & 210.3800811
 
 • "Παρόλο που η επιχείρησή μου είναι μικρή μπόρεσα να κατανοήσω βασικές έννοιες που αφορουν τη λειτουργία της και να εφαρμόσω στην πράξη αυτά που διδάχθηκα." 

   

   Νικόλαος Σαμαρίδης, MBA Leadership & Management Development 

   
 • " The schedule was flexible; lectures were conducted in a professional approach, with adequate resources and support. The experience has been delightful with such a rich culture, warm reception and receiving all the support l needed." 

   

  Nomonde Ncube, MBA Leadership & Management Development with Accounting and Finance

   

   
 • "Παρά την 10ετή προϋπηρεσία μου, βρήκα ιδιαίτερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα μαθήματα όπου είχα την ευκαιρία να μοιραστώ προσωπικές εμπειρίες με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές μου."

   

  Άννα Ακριβίδη, MBA Leadership & Management Development with Human Resources Management

   
 • "Τα τελευταία 18 χρόνια, εργάζομαι σε ένα διεθνή τηλεπικοινωνιακό οργανισμό και ένιωσα πως είναι απαραίτητο για την επαγγελματική μου εξέλιξη να αποκτήσω μία πιστοποίηση των γνώσεων που είχα αποκομίσει, αλλά και να τις εμπλουτίσω με νέες. " 

   

   Πέτρος Γιαννακόπουλος, MBA Leadership & Management Development with Marketing 

   
 • " Εκτός από τις ακαδημαϊκές γνώσεις είχα την ευκαιρία να γνωρίσω έγκριτους επαγγελματίες από το χώρο της Ψυχολογίας και άλλων Ανθρωπιστικών επιστημών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου θεωρώ πως κατέχω πολλά εφόδια για τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της Ψυχολογίας." 

   

  Μαρία Πινγκούλη, BSc (Hons) in Psychology