Δρ. Ευμορφία Μαστρογιάννη

PhD

H Δρ. Ευμορφία Μαστρογιάννη σπούδασε Γεωπονική Βιοτεχνολογία στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στην αντιμικροβιακή δράση αρωματικών φυτών, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Μοριακή Βιολογία & Βιοτεχνολογία Φυτών του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, απ’ όπου με υποτροφία πραγματοποίησε εξάμηνη έρευνα στο Haute École du paysage, d’ingénierie et d’architecture de Genève στην Ελβετία, με ειδίκευση στη μοριακή ταυτοποίηση ποικιλιών αμπέλου με τη χρήση ρετρομεταθετών στοιχείων ενισχυμένου πολυμορφισμού και πυρηνικών μικροδορυφόρων, ενώ στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών σπουδών απέκτησε πρακτική εμπειρία στη μελέτη ανθεκτικότητας των φυτών στην αλατότητα και στη γονιδιακή σίγαση με ιούς.

Στη συνέχεια εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος) ως Σύμβουλος Χρηματοοικονομικών και Ασφαλιστικών προϊόντων και απέκτησε μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και στην Οικονομική των Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομική και Τραπεζική (Business Economics, Finance & Banking) του University of Portsmouth.

Είναι Διδάκτωρ Χρηματοοικονομικής (ΕΑΠ). Σπούδασε Βιοπληροφορική & Νευροπληροφορική στο διιδρυματικό τμήμα σπουδών της Σχολής Θετικών Επιστημών του ΕΑΠ σε συνεργασία με το τμήμα Πληροφορικής του Ιόνιου Πανεπιστημίου, με προσανατολισμό την Ψυχονευροανοσολογία (PNI).

Έχει δημοσιεύσει και παρουσιάσει σε συνέδρια, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και είναι κάτοχος επαγγελματικών πιστοποιήσεων στο χώρο της Οικονομίας. Ειδικεύτηκε στη Επιχειρηματική Ευφυΐα (Business Intelligence) και εργάστηκε στην Επιχειρησιακή Ανάλυση (System Business Analyst) στην εταιρία Earnst & Young (EY) και την Τράπεζα Πειραιώς. Παρακολούθησε σεμινάρια στη διδακτική θετικών επιστημών (Εκπαιδευτικοί & Δια Βίου Μάθηση – ΕΑΠ) και στην Πολλαπλή Νοημοσύνη στο χώρο της εκπαίδευσης (“Θεωρία & Πράξη της Πολλαπλής Νοημοσύνης” – New York College). Είναι μέλος του Γεωτεχνικού και του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Γνωρίζει γλώσσες προγραμματισμού αιχμής. Εργάζεται στον δημόσιο τομέα, σε τμήμα Κατάρτισης και Εκτέλεσης Προϋπολογισμού.