Κατερίνα Τσολάκη

Κλινική Διαιτολόγος, MSc

Η Κατερίνα Τσολάκη είναι Κλινική Διαιτολόγος, απόφοιτη του Τμήματος Δαιιτολογίας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου. Έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τίτλο: «Δημόσια Υγεία και Περιβαλλοντική Υγιεινή». Κατέχει την θέση της Προϊσταμένης του Τμήματος Διαιτολογίας κ Διατροφής του Π.Γ.Ν.Λάρισας από το 2009 και την θέση της εισηγήτριας στο Μ.Π.Σ “Διατροφή στην Υγεία και στη Νόσο” του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από την έναρξη του Προγράμματος (2015) μέχρι και σήμερα (2022).  Είναι σύμβουλος Διατροφής από το 2000 σε διάφορες αθλητικές ακαδημίες.

Έχει αποκτήσει πιστοποίηση  από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στην Διοίκηση Μονάδων Υγείας, καθώς και από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο στην Προσωποποιημένη Διατροφή μέσω ανάλυσης DNA .

Συμμετέχει σε πολυπαραγοντικά προγράμματα (χημειοθεραπείες, ΧΑΠ) μέσα στον χώρο του Νοσοκομείου και συνεργάζεται με την 5η Υ.Π.Ε σε επιμορφώσεις σχετικές με την προαγωγή Υγείας στον πληθυσμό .

Έχει ενεργή δράση ως Διαιτολόγος από το 1993, με ταυτόχρονη παρουσία τόσο ως σύνεδρος, αλλά και ως ομιλήτρια, σε Συνέδρια, Ημερίδες και Webinar.